Oakman School News

Tomorrow is Count Day and a Late Start!! ALL STUDENTS TO ATTEND SCHOOL

Important Reminders

Wednesday October 2, 2013 –late Start Kindergarten thru fifth grade. School will begin exactly 9:35 AM. Breakfast will be served between 9AM – 9:25AM. Students having breakfast should not arrive before 9AM; all students should arrive no later than 9:30AM. As there will be no supervision of students before 9AM, it is critical you refrain from dropping off your child before 9AM.
Wednesday October 2, 2013 is Count Day: It is important that your child is here on time no later than 9:35.
.

تذكير مهم
الاربعاء 2 تشرين الاول 2013: تأخير الدوام ساعة واحدة (9:35) لصفوف الروضة- صف الخامس. لا يسمح للتلاميذ بالدخول الى المدرسة قبل الساعة 9:30 صباحا. يسمح بالدخول للتلاميذ الذين يتناولون الفطورالى المدرسة في تمام الساعة 9:00 صباحا فقط. الرجاء عدم توصيل الاولاد قبل الساعة التاسعة.
الاربعاء 2 تشرين الاول:يوم احصاء التلاميذ من قبل الولاية لذلك من الضروري جدا توصيل الاولاد في الوقت المحدد لبدء الدوام 9:35 صباحا.