Oakman School News

Parent Meeting Tomorrow 1-23-14 Observe Classroom Instruction and Walk-Through

Hello Parents,

Our next parent meeting will be held this Thursday, January 23rd , 2014 at 8:45am in the cafeteria. We are inviting you to walk through Oakman School with us.

This meeting will begin with an introduction in the cafeteria by Mr. Awada describing the different instructional strategies used to teach students. You will then be led into the classrooms in groups to silently observe instruction at different grade levels. We will also go into common rooms shared by students such as the Computer Lab, Media Center and the Resource/Book Room. We will reconvene in the cafeteria to share your thoughts and hear your feedback.

We hope to see you there!

No strollers in the classrooms please.

الاهل الاعزاء،

ان الاجتماع التالي للاهل في مدرسة اوكمن سيكون نهار الخميس الواقع 23 كانون الثاني/يناير 2014 الساعة 8:45 دقيقة صباحاً في قاعة الطعام.

ويتخلل الاجتماع عرض مختصر من قبل مدير المدرسة، السيد عواضة، للسبل المتبعة في مدرستنا لتعليم كل الطلاب بالاضافة الى زيارة عدد من المعلمين لنرى عن كثب ما يجري في صفوف اولادنا.سنزور ايضاً غرفة الحاسوب/الكمبويتر ومكتبة المدرسة واخيراً سوف نعود الى قاعة الطعام لتبادل الافكار ولسماع ارائكم وملاحظاتكم.

نشكركم سلفاً ونأمل حضوركم هذا الاجتماع الهام.

الرجاء عدم إحضار عربات الاطفال الى الفصول الدراسية.