Oakman School News

Canned Food Drive, Hats, Gloves, Scarves

Dear Parents,

 

In order to help those most needy in our community Oakman School will have its annual Canned Food Drive. It begins this week and the classrooms will be in competition of each other. Please donate non-perishable food items, mittens and hats. The food will be distributed with turkeys being given away by HYPE ATHLETICS for this upcoming Thanksgiving. The rest of the food will be boxed and given away before the holidays. Please DO NOT SEND IN FOCUS HOPE food with white labels. Also, please check dates for expired items.

 

Hats and mittens will be put on our Giving Tree and used for our own students at Oakman School to wear in the cold weather.  If you would like to buy rolls of yarn as a donation to the Dearborn Senior Center please do. They hand sew mittens and hats for Oakman students every year.

 

Also, the Book Fair is underway and this time all items are under $5. The PTA worked hard to purchase low cost books for our children to choose from. No more expensive book fairs will be at Oakman School. Thank you PTA!

 

 

 

 

 

This Week

 

Monday:  Canned Food Drive Begins, Book Fair Begins.

Tuesday: Hearing Testing Rescheduled

Wednesday: No school store. Parent Teacher Conferences. Book Fair 4-7

Thursday: Parent Teacher Conferences. Book Fair 4-7. No Nutrition class for Thursday students. Backwards Day. Pay $1 and wear your clothes backwards.

Friday: Core Value Assembly at 9am.

Nutrition Class for both Thursday and Friday students at 3:45. End of Baby Contest. Winners announced.

MOVIE NIGHT @ 4:30

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

الاهل الكرام,

 

تبدأ مدرسة أوكمن بتنظيم الحملة السنوية لجمع الاكل المعلب لمساعدة العائلات المحتاجة .  تتنافس الفصول لجمع العدد الاكبر لذلك نطلب من الاهل التبرع بالاكل المعلب والقفازات والقبعات.  يتم توزيع الاكل مع ديك حبش مقدم من مركز هايب الرياضي لكل عائلة بمناسبة عيد الشكر. الرجاء عدم التبرع بالاكل المقدم من الحكومة والذي يحمل الشارة البيضاء. كما نرجو التحقق من تاريخ الاستعمال.

 

يتم وضع القفازات والقبعات على شجرة العطاء في المدرسة.  يستطيع الاهل شراء الخيطان والتبرع بهم لدار العجزة في ديربورن والذي يقوم بحياكة القفازات والقبعات للاولاد.

 

كما يفتح معرض الكتاب حيث عمل مجلس الاهل بجد لشراء كتبا رخيصة (5 دولارات او اقل).

 

 

 

هذا الاسبوع في مدرسة أوكمن

 

 

الاثنين: بدأ حملة جمع الاكل المعلب

الاربعاء: لا يفتح محل البيع –اجتماعات الاهل والمعلمين

الخميس اجتماع الاهل والمعلمين, الغاء صفوف التغذية لنهار الخميس.  لبس الثياب بالمقلوب ودفع 1 دولار.

الجمعة: حفل توزيع الجوائز الساعة 9:00 صباحا.  اجتماع صفوف التغذية لنهاري الخميس والجمعة سويا. انتهاء التصويت لمعرفة صور المعلمين والمعلمات. ليلة مشاهدة الفيلم.