Oakman School News

Late Start Tomorrow

Reminder

 Wednesday May 16, 2012 – Late Start Kindergarten thru fifth grade. School will begin exactly 9:35 AM. Breakfast will be served between 9AM – 9:25AM. Students having breakfast should not arrive before 9AM; all students should arrive no later than 9:30AM. As there will be no supervision of students before 9AM, it is critical you refrain from dropping off your child before 9AM.
 Monday May 21, 2012 – Muffins for Moms Concert for K-2 grade @9:15 A.M. in the Gym.

تذكير مهم

 الاربعاء 16 مايوايار: تأخير الدوام ساعة واحدة (9:35) لصفوف الروضة– صف الخامس. لا يسمح للتلاميذ بالدخول الى المدرسة قبل الساعة 9:30 صباحا. يسمح بالدخول للتلاميذ الذين يتناولون الفطورالى المدرسة في تمام الساعة 9:00 صباحا فقط. الرجاء عدم توصيل الاولاد قبل الساعة التاسعة.
 الاثنين 21 مايوايار: حفل موسيقي لصفوف الروضة- صف الثاني بمناسبة عيد الام وذلك الساعة 9:15 صباحا في قاعة الرياضة.