Oakman School News

Are YOU the Parent of a Fordson Student? Join them this Thursday 10-20 @ 9:35 am. A bus will take you from Oakman School

Dear Parent(s) or Guardian,

On Thursday, October 20, 2016 at 9:45 AM there will be a very important meeting. Your attendance is important because you will receive information about how your collaboration with the school influences your child’s success, basic high school customs and procedures, and about new services for parents. If you need transportation, there will be a bus at McDonald Elementary School at 9:15 AM and Oakman Elementary School at 9:35 AM.

Please enter from the doors near the parking lot. Students wearing light blue shirts will be at the doors to assist you. There will be light refreshments and parents that attend will receive a small gift.

We look forward to seeing you, and if you have any questions please call the school.

Thank you,

Mrs. Zandani

Fordson High School

827-1400

Per district policy, children (including infants and toddlers) are not permitted on the bus. Only adults will be provided transportation.

السيدات و السادة آباء و أولياء الأمور,

سوف يعقد إجتماع هام يوم الجمعه اThursday 20 أكتوبر سنه 2016 في التاسعة و خمسة و أربعون دقيقة  9:45 صباحاً.  إن حضوركم مهم لأنكم ستحصلون على معلومات عن كيف أن تعاونكم مع المدرسه يؤثر على نجاح أبناءكم, و كذلك بعض القواعد و الإجراءات الأساسية بالمدرسه و أيضاً معلومات عن الخدمات الجديدة المتاحة لكم.  إذا كنتم بحاجه لوسيلة نقل فإنه سيكون هناك أتوبيس لنقل أولياء الأمور لحضور الإجتماع. سوف يتواجد هذا الأتوبيس أمام مدرسه ماكدونالد الإبتدائية في الساعه التاسعة و خمسة عشرة دقيقة  9:15 صباحاً و أمام مدرسه أوكمان الإبتدائية في الساعه التاسعة و خمسة و ثلاثون دقيقة 9:35 صباحاً.

الدخول من خلال الأبواب القريبة من ساحة صف السيارات.  سوف يتواجد عند الأبواب طلاب يرتدون الزي الأزرق لمساعدتك,و ستقدم بعض المأكولات الخفيفة و سيحصل الحضور علي هدايا صغيرة.

نأمل أن نراكم جميعاً. إذا كان لديكم اي اسئلة أو استفسارات , يرجى اللإتصال بالمدرسه.

طبقاً لقواعد الإدارة التعليمية, فإنه غير مسموح بتواجد الأطفال الصغار و الرُضع على وسائل المواصلات التى ستنقل أولياء الأمور.